Bústia d'atenció

L'AMPA Maristes Igualada posa a disposició dels seus associats una bústia per tal que puguin fer-nos arribar els seus suggeriments, inquietuds, queixes o agraïments.

La Junta té la voluntat de donar resposta personalitzada a tots i cadascun dels correus rebuts.

En el cas de queixes, quan aquestes facin referència a aspectes de temes que estiguin directament gestionades per l’AMPA, o que en depenguin exclusivament de l’Associació, les exposarem i comentarem en reunió de la Junta i respondrem amb la resolució que s’hagi assolit.

Si les queixes són respecte a aspectes que no depenen de l’AMPA, recordem que l’escola disposa de la seva pròpia bústia i de canals per a gestionar aquests particulars, no obstant això, si rebem suggeriments, inquietuds o queixes que depenguin de l’escola, les traslladarem en nom de l’AMPA. A més, farem el seguiment i periòdicament reclamarem la resposta a l’escola en cas de que no s’hagi rebut i quan es rebi la resolució la traslladarem a la persona que ens l’hagi formulat.

Per tal de que la gestió dels suggeriments, inquietuds i queixes les puguem fer de forma eficient, preguem que se’ns facin arribar únicament a través de la bústia creada amb aquesta finalitat i omplint el formulari que teniu a continuació.

Desitgem que la mesura sigui del vostre interès i esperem que en feu un bon ús des d’avui mateix.


Anar al formulari